Blog

Blijf op de hoogte van alles over Ongekend, kunst en kleding

Eerste kunstenaars zijn binnen

7-6-2018

We hebben momenteel 5 jonge opkomende kunstenaars waar we mee gaan samenwerken. Ieder heeft zo zijn eigen specialiteit en iedere kunstenaar heeft zijn eigen bijzondere Inspiratie. Variërend van Billen tot Vogels en van Ogen tot lijnen en kleurrijke vlakken.

Naast alleen shirts verkopen willen we ook graag dat het verhaal van de kunstenaars aanbod komt. Hiervoor maken we per Kunstenaar een korte documentaire. De eerste is af en samen met de shirts vanaf 10 Juni beschikbaar.

Ook vindt er eind juni een evenement plaats bij skatestore NOBLE Goods in Utrecht. Speciaal voor deze avond is er een samenwerking aangegaan met de Utrechtse kunstenaar Bird Guy, hier zullen een gelimiteerd aantal shirts worden verkocht. De rest van de collectie is hierna te krijgen bij Noble en via de webshop.

Opzoek naar nieuwe kunstnaars!​

9-4-2018

Gedreven door een enorme passie voor kunst en kleding bieden wij, Ongekend, jonge opkomende kunstenaars van allerlei disciplines een platform om kunst te verspreiden. Dit doen wij in eerste instantie door middel van kleding, daarom zijn wij opzoek naar jonge nieuwe kunstenaars die het heel leuk vinden om met ons samen te werken. Ben jij of ken jij een opkomende kunstenaar, stuur een mailtje naar info@ongekendclothing.nl

0

Your Cart