Ons verhaal

Gedreven door een enorme passie voor kunst en kleding bieden wij, Ongekend, jonge opkomende kunstenaars een platform om kunst te verspreiden.

Ons doel is om ongekend goede kunstenaars naar het grotere publiek te brengen zodat zij de exposure krijgen die ze verdienen!

Ook willen wij opkomende kunstenaars ondersteunen om nieuwe kunst te maken. Zo krijgt iedere kunstenaar een bepaald bedrag om verder te investeren in hun werk en zich zo verder te kunnen ontwikkelen.

Daarnaast produceren wij op een zo mens- en milieuvriendelijk mogelijke manier. Dat wil zeggen dat wij onze kleding maken van 100% biologisch ring-gesponnen katoen.

‘Biologisch houdt in dat de stof is verkregen op natuurlijke wijze, van katoengewas tot T-shirt. Uiteindelijk betekent dit veel minder impact op de natuur en de lokale bevolking. Vaak is dit allemaal net iets duurder maar dan draag je ook iets wat écht goed voelt!

Wij vinden het dan ook belangrijk om iedereen een beetje te kunnen ondersteunen. Onze producent werkt dan ook samen met de Fair Wear Foundation die zorgen voor goede werkomstandigheden in de fabrieken.

De printmethode die gebruikt wordt is digitaal, maar dankzij de speciale cutting-edge techniek, zijn de prints hoogwaardig en komen er weinig chemische stoffen vrij. Dit komt doordat er geen water vervuild wordt tijdens het printen en is de inkt vrij van zware metalen en biologisch afbreekbaar.

Hiernaast zijn we bezig om in de toekomst een upcycling proces op te zetten om zo oude materialen een nieuw leven in te blazen!

Klik hier om de kleding te bekijken!

0

Your Cart